WAT IK DOE

Ik ontwerp websites, logo’s, apps, posters en interfaces. Dat betekent dus dat ik in vrij ruime zin vorm geef.

 
Hoe ga ik daarbij dan te werk?

 

Ten eerste luister ik goed naar je verhaal. Wat is je probleem? Heb je wel een probleem? Wat moet er opgelost voor jou, voor je klanten? Wat zijn je doelstellingen online? Daar gaan we mee aan de slag.

 

Ik speel advocaat van je gebruiker, de klant, de bezoeker. Het gaat er om dat die iets heeft aan wat wij samen gaan maken. Op basis van je input ontwerp ik een website, of een app, of een interface. Ik streef er naar om heldere, overzichtelijke en gebruikersvriendelijke websites, apps en interfaces te maken die werken voor je bezoeker of (potentiele) klant. Ik houd rekening met welk apparaat je bezoekers en gebruikers werken: een smartphone, tablet, laptop, dekstop-pc…of misschien wel Google Glass, of eindelijk die langverwachte Apple smartwatch?

 

Grafisch gezien geef ik vorm aan ideeen, concepten, en je strategie. Logo’s, huisstijlen en posters, brochures of ander drukwerk krijgen de juiste sfeer mee, die communiceert wat je wilt zeggen. Typografie, kleurgebruik, vlakverdeling…in alles zie je terug wat de uitstraling van je bedrijf of organisatie is.

 

Ik zou hier een nog veel langer verhaal kunnen neerzetten. Maar beter drinken we een goeie bak koffie en praten we samen eens verder.